Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerele voleibaliste de la Academia de Volei Tomis Constanța și-au măsurat forțele cu o candidată la promovare (GALERIE FOTO)

ro

19 Nov, 2021 00:00 1703 Marime text


 
  • Echipa de pe litoral a întâlnit o formație cu foarte multe jucătoare experimentate, care au făcut parte și din naționala României.
 
Tinerele voleibaliste de la Academia de Volei Tomis Constanța au disputat un nou meci în Seria Est a Diviziei A2, întâlnind pe teren propriu FC Argeș Volei Pitești, formație care are ca obiectiv promovarea în Divizia A1.
 
Favorită în această partidă, echipa oaspete s-a impus cu 3-0, scor pe seturi 25-12, 25-15, 25-19. „Fetele Academiei de Volei Tomis Constanța au făcut un meci curajos cu FC Argeș Volei Pitești. În fața unei echipe pretendente la promovare, cu foarte multe jucătoare experimentate, care au făcut parte și din naționala României, Academia de Volei Tomis a încercat să presteze un nivel de volei cât mai ridicat, iar pe alocuri a reușit. În următoarea etapă, fetele se vor deplasa la Brăila, pe 20 noiembrie, pentru meciul cu ACS Sport Plus Brăila“, se arată pe pagina de Facebook a Academiei Tomis.
 
Voleibalistele de pe litoral au cedat cu 0-3 și în celelalte două meciuri jucate până acum în această ediție de campionat: în deplasare cu CSU Hygienium Galați și la Constanța cu CTF „Mihai I“ București. „Academia de Volei Tomis Constanța a făcut un meci curajos cu CSU Hygienium Galați, oferind o replică bună de-a lungul seturilor, în special pe final, când Speranțele au jucat și au punctat la faze spectaculoase. Pentru Academia de Volei Tomis și-a făcut debutul în acest sezon și Cosmina Marinescu, coordonatoarea noastră. Gazdele s-au impus în trei seturi“, a fost mesajul grupării constănțene după partida de la Galați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  

Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „Academia de Volei Tomis Constanța“ (sursa foto: Elis Iordache).  

 
Citește și:
 
Speranțele Academiei de Volei Tomis Constanța, victorii categorice, pe linie, la turneul de la Brăila (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii