Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 04 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Toamnă bogată la CSM Constanța. Regal european la Sala Sporturilor „Simona Amânar“, cu meciuri unul și unul!

ro

04 Oct, 2024 09:41 267 Marime text
Noi meciuri de top pe litoral. Sursa foto: Facebook (CSM Constanța) 
Clubul Sportiv Municipal Constanța le propune iubitorilor de sport un regal european la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța, toamna fiind una bogată pe litoral din acest punct de vedere!
 
Campioanele en-titre ale României, baschetbalistele vor juca în Grupa F din FIBA EuroCup și vor lupta pentru un loc în play-off cu Keltern (Germania), Castors Braine (Belgia) și Peli Karhut (Finlanda).
 
După cel mai bun sezon intern din ultimii 18 ani, baschetul masculin constănțean iese în Europa!
 
CSM Constanța a trecut de campioana Ucrainei, Dnipro, iar din octombrie își măsoară forțele cu Cholet (Franța), Antwerp (Belgia) și Fribourg (Elveția), în Grupa C din FIBA Europe Cup.
 
Și handbaliștii încep o nouă aventură europeană, direct în faza grupelor EHF European League, grație evoluției de excepție din sezonul precedent. Bidasoa Irun (Spania), Chrobry Glogow (Polonia) și Ystads IF (Suedia) sunt adversarele din Grupa D, pe care CSM Constanța trebuie să le depășească pentru a accede în Main Round-ul competiției.
 

Ne așteaptă o toamnă bogată! CSM Constanța culege roadele investiției în performanță și le propune iubitorilor de sport un regal european la Sala Sporturilor!
 
Echipele de baschet feminin, baschet masculin și handbal masculin vor evolua în grupele unor competiții continentale de top iar fanii lor vor avea posibilitatea de a vedea meciuri unul și unul la Constanța! Sunt roadele unui proiect crescut organic, cu multă muncă, un proiect care s-a transformat într-o poveste de succes, CSM Constanța fiind, la această oră, singurul club din România care are trei echipe calificate în grupele cupelor europene!
 
Emulația extraordinară creată de aceste echipe a făcut ca în ultimii ani tot mai mulți copii să vină la baschet și handbal. Iar juniorii noștri au performat tot mai mult, inclusiv prin calificări la turneele finale.
 


Ne batem în Europa, dar nu uităm de copii și juniori, cei care sunt viitorul acestor echipe! Iar stabilitatea viitorului este foarte importantă pentru a progresa și a ajunge la performanțe mai mari. În ciuda unui sezon fără precedent, în care Constanța și-a depășit condiția, am ales să continuăm cu toate dificultățile pe care le-am întâmpinat (infrastructură & buget), o misiune dificilă atunci când vrei să ții pasul cu înalta performanță. Iar înalta performanță ne este la îndemână! O luăm ca pe o provocare unică pe care CSM Constanța a atins-o în premieră și încercăm să obținem cât mai mult din această oportunitate.
 
Sezonul abia începe! Ne așteaptă o călătorie dificilă, dar frumoasă. Avem nevoie de tribune pline în această toamnă la meciurile echipelor noastre! Haideți să umplem Sala Sporturilor! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.

 
Citește și:
 
CSM Constanța are trei echipe angrenate în grupele cupelor europene în acest sezon! „Ne-am autodepășit întru totul“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii