Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei tineri handbaliști de la HC Dobrogea Sud se pregătesc pentru turneul oficial de la Varna. Ținta - elita continentală (GALERIE FOTO)

ro

02 Jul, 2022 00:00 1915 Marime text

 
  • În Bulgaria, selecționata tricoloră (care face parte din grupa a doua valorică la nivel continental) este în serie cu Belarus, Elveția, Ucraina și Kosovo.
 
Doi dintre tinerii componenți ai HC Dobrogea Sud Constanța, Ionuț Stănescu (inter) și Gabriel Preda (portar), au revenit de la lotul național de tineret al României, după cantonamentul de la București și meciurile amicale din Cehia, însă vor intra din nou în pregătire cu selecționata de la această categorie de vârstă, pentru pregătirea meciurilor de calificare la Campionatul European Under-20.
 
Celor doi li se va alătura un al treilea „delfin“, Andrei Bruj (inter), iar de luni, 4 iulie, tricolorii efectuează un stagiu de pregătire centralizat la Călărași, înainte de turneul oficial din Bulgaria, de la Varna, programat între 14 și 23 iulie, la care România va lupta pentru calificarea în prima grupă valorică a handbalului european. La Varna, selecționata tricoloră (care face parte din grupa a doua valorică la nivel continental) este în grupă cu Belarus, Elveția, Ucraina și Kosovo. În Cehia, Naționala României, antrenată de Daniel Anca, a susținut două amicale, câștigând contra țării gazdă și pierzând în fața Poloniei.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: HC Dobrogea Sud și Facebook (HC Dobrogea Sud, Federația Română de Handbal)     
 
Citește și:
 
HC Dobrogea Sud Constanța, amicale tari în pre-sezon. Ionuț Stănescu și Gabriel Preda au vacanță mai scurtă
 
HC Dobrogea Sud Constanța
Rareș Ștefan și David Pavlov, noi convocări la lotul național. Dueluri cu Ungaria
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii