Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trupa „Magic Girls”, formată din sportive de la CSM Constanța, la înălțime la Festivalul Internațional „Majorette Fest“ din Republica Moldova (GALERIE FOTO)

ro

04 Jul, 2024 17:00 1572 Marime text

 
 
  • Tinerele sportive sunt pregătite de antrenoarele de gimnastică aerobică Nicoleta Avram și Adina Amet.
 
Orașul Cahul din Republica Moldova a găzduit ediția inaugurală a Festivalului Internațional „Majorette Fest“, la care a participat și trupa „Magic Girls“, formată din 11 tinere sportive de la CSM Constanța.
 
Orașele Constanța și Cahul sunt înfrățite, iar această competiție a fost un prilej de colaborare mai activă și pe plan sportiv. „Fetele magice” de la CSM Constanța au fost la înălțime, lăsând o impresie foarte bună la „Majorette Fest“.
 
„Fetele noastre au fost la înălțime și au avut un program plin de trări, emoții, frumusețe și spectaculozitate. «Fetele magice» de la CSM Constanța au fost aplaudate la scenă deschisă, gazdele din orașul Cahul având doar cuvinte de laudă la adresa lor. Hai România! Hai Constanța!“, este mesajul CSM Constanța.
 
Tinerele sportive sunt pregătite de antrenoarele de gimnastică aerobică Nicoleta Avram și Adina Amet.
 
Trupa de majorete a CSM Constanța este nelipsită de la evenimentele sportive și meciurile clubului, în pauza dintre reprize având evoluții apreciate. „Bucuria este contagioasă și nimeni nu o demonstrează mai bine decât fetele noastre minunate de la echipa de majorete! În fiecare zi, ele ne arată că pasiunea, grăția și energia lor debordantă pot aduce un zâmbet pe fețele noastre“, a punctat CSM Constanța. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța) 
 
Citește și:
 
Volei. Euro Under-18
Alexia Ruci, de la CSM Constanța, cea mai bună realizatoare a României în victoria cu Serbia (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii