Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Tulcenii" Farului vor să oprească seria victoriilor Deltei

ro

21 May, 2011 03:21 1380 Marime text
farul.jpg„Marinarii" încearcă să oprească astăzi seria de zece victorii consecutive ale tulcenilor în campionat şi să obţină la rândul lor primele puncte după trei înfrângeri la rând în campionat.

Fost jucător al Deltei, actualul căpitan al Farului, Liviu Ştefan, a declarat că partida contra tulcenilor va fi una a orgoliilor. „Cât am jucat la Delta Tulcea cred că mi-am făcut datoria. Am prins o perioadă frumoasă de câţiva ani acolo. Sper însă să-i batem sâmbătă şi să le provocăm prima înfrângere după zece meciuri. Va fi un meci foarte dificil pentru că Delta este poate cea mai în formă echipă din acest retur. Sunt şi la Tulcea jucători care au fost la Farul, dar şi la Farul sunt jucători care au jucat la Tulcea, astfel că o să fie un meci al orgoliilor. Nu cred că mai au şanse la promovare, mai sunt trei etape şi diferenţa este mare între ei şi Chiajna", a declarat căpitanul constănţenilor. La rândul său, Ştefan Ciobanu speră să reuşească să înscrie astăzi împotriva fostei sale echipe: „Cred că o să fie un meci foarte greu pentru noi. Întâlnim o echipă care de zece etape nu a pierdut niciun punct, o echipă care primeşte foarte greu gol şi care înscrie mult. Ţinând cont de situaţia noastră, meciul o să fie şi mai dificil. O să fac tot posibilul să înscriu". Înainte de acest joc, Farul se află pe locul 13 în clasamentul Seriei I, cu 30 de puncte, în timp ce Delta se află pe poziţia a patra, cu 48 de puncte.

Ovidiu Oprea va oficia la restanţa Farului cu Brăila

În altă ordine de idei, Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit şi brigada de arbitri care va oficia la meciul restant din etapa a XXII-a dintre FC Farul - CF Brăila. Partida programată să se dispute miercuri, de la ora 18.00, va fi condusă de la centru de ploieşteanul Ovidiu Oprea, ajutat la cele două tuşe de asistenţii Florin Burlacu, din Urziceni, şi Cosmin Vatamanu, din Bucureşti. Arbitrul de rezervă va fi Florin Dan (Olteniţa), în timp ce Florin Chivulete (Bucureşti) şi Augustin Deleanu (Bucureşti) vor fi observatori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii