Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EURO 2024 Germania a câștigat grupa A, după egalul in extremis cu Elveția

ro

24 Jun, 2024 00:35 865 Marime text

S-au încheiat meciurile din grupa A de la Campionatul European de fotbal din Germania, partidele din etapa a treia (ultima) fiind: Germania – Elveția 1-1 și Ungaria – Scoția 1-0.

Clasament final grupa A: 1. Germania – 7p, 2. Elveția – 5p, 3. Ungaria – 3p, 4. Scoția – 1p.

Germania și Elveția, ocupantele primelor două locuri, sunt calificate direct în optimi, în timp ce Ungaria, a treia clasată, păstrează șanse de calificare, din postura de ocupantă a locului trei (patru echipe situate pe această poziție ies și ele din grupă).

Germania era calificată dinaintea meciului cu Elveția, care a fost cât pe ce să câștige, formația gazdă egalând in extremis, în minutul 90+2, prin Fullkrug. Elveția punctase în minutul 28, autor al golului fiind Ndoye.  

În partida Ungaria – Scoția, învingătoarea s-a stabilit dramatic, în minutul 90+10, când Kevin Csoboth a înscris golul victoriei, care păstrează Ungaria în cursa calificării. Partida a fost prelungită atât de mult din pricina incidentului grav din minutul 70, când maghiarul Barnabas Varga a rămas pe gazon, prăbușit, în urma unei lovituri primite de la portarul Scoției. Au fost minute de panică pe gazon, a intervenit echipa medicală, iar jucătorul a fost transportat la spital.   

Sursa foto: Facebook (UEFA EURO 2024)

Citește și:


EURO 2024
Germania, a doua victorie în grupa A. A învins și Ungaria și merge în optimi (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii