Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vladimir Putin, suspendat din funcțiile de președinte de onoare și ambasador al Federației Internaționale de Judo

ro

27 Feb, 2022 12:09 2101 Marime text
  • Președintele FIJ este Marius Vizer.

Federația Internațională de Judo a postat pe site-ul oficial un anunț oficial prin care președintele Rusiei, Vladimir Putin, pierde două dintre calitățile pe care le deținea în cadrul forului sportiv continental. 

În lumina conflictului militar care se desfășoară în Ucraina, Federația Internațională de Judo anunță suspendarea calității domnului Vladimir Putin de Președinte de Onoare și Ambasador al Federației Internaționale de Judo, este mesajul FIG, al cărei președinte este românul Marius Vizer, care are și pașaport austriac.


Totodată, FIJ a anulat întrecerea Grand Slam care urma să se desfășoare în Rusia, la Kazan, între 20 și 22 mai 2022. 

Federația Internațională de Judo anunță cu regret anularea Grand Slamului 2022 de la Kazan, Rusia, care trebuia să aibă loc în perioada 20-22 mai 2022.

Suntem întristați de situația internațională actuală, rezultat al dialogului ineficient la nivel internațional.

Noi, comunitatea sportivă, trebuie să rămânem uniți și puternici, să ne susținem unii pe alții și valorile noastre universale, pentru a promova mereu pacea și prietenia, armonia și unitatea.

Familia de judo speră ca tulburările actuale să poată fi soluționate în ultimul moment, pentru a restabili normalitatea și stabilitatea în Europa de Est și în lume, pentru a se putea concentra încă o dată pe diversele culturi, istoria și moștenirea Europei, în cel mai pozitiv mod, este mesajul lui Marius Vizer.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
  
Sursa foto: Facebook (Federația Internațională de Judo)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii