Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:59 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Al doilea succes cu FC Argeș și CSM Constanța s-a clasat pe locul nouă în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

27 Apr, 2024 16:53 1057 Marime text

Nou-promovată în Divizia A1 de volei, echipa feminină CSM Constanța a ocupat locul nouă la finele primului sezon petrecut în eșalonul de elită.
 
În duelul pentru locurile 9-10, cu FC Argeș, disputat în sistemul 2 victorii din 3 meciuri, formația de la malul mării a câștigat primele două partide, disputate în propriul fief, și, cu 2-0, a pus capăt întâlnirii.
 
Echipa antrenată de Florin Voinea și Radu Began a câștigat ambele întâlniri cu 3-1.

În disputa de astăzi, 27 aprilie 2024, scorul pe seturi a fost 24-26, 25-16, 25-11, 25-16.

De la formația constănțeană Iveta Stanchulova a reușit 19 puncte, fiind secondată, cu 13 puncte, de Kristina Petrova, care a avut și o recepție bună: 15 preluări, dintre care 40% pozitive și 33% excelente.
 
Au contribuit la victorie și Grama 10p, Fine Martinez 10p, Vilău 7p, Cucu 4p, Manolachi 3p, Ruci 1p, Jancova libero 17 preluări (59% pozitive, 41% excelente), Spînoche, Știrbu, Puică.

Victorie și final de sezon pentru voleibalistele noastre! CSM Constanța încheie pe locul 9 primul său sezon în Divizia A1, după ce câștigă, în două meciuri, disputa cu FC Argeș Volei! Felicitări, jucătoarelor și staff-ului! Mulțumim tuturor celor care au susținut echipa în acest sezon! Unul în care echipa noastră și-a depășit statutul de nou-promovată și a avut curajul de a miza, contra unor adversare cu experiență, pe tinere voleibaliste de mare perspectivă, precum internaționalele de tineret Bianca Cucu, Maria Știrbu și Alexia Ruci, care sunt viitorul naționalei de senioare a României! Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.


În video, declarațiile și concluziile celor doi antrenori, Florin Voinea (CSM Constanța) și Paul Bogdan (FC Argeș Volei), la final de sezon!

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)

Citește și:


CSM Constanța
Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii