Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei CS Medgidia, victorie importantă pe terenul echipei CSO Voluntari (GALERIE FOTO)

ro

21 Feb, 2022 20:35 2556 Marime text
 
  • Jucătoarele pregătite de Florin Voinea și Radu Began au câștigat în minimum de seturi, partida durând puțin peste 70 de minute.
 
Formația feminină de volei CS Medgidia a realizat în această seară o victorie prețioasă în deplasare cu CSO Voluntari, într-un meci contând pentru Divizia A1.
 
Jucătoarele pregătite de Florin Voinea și Radu Began au câștigat cu 3-0 (25-22, 25-19, 25-19), partida durând 73 de minute.
 
CS Medgidia relansează lupta pentru locul IV în campionatul intern, după ce a reușit în această seară o victorie categorică și foarte importantă pe terenul lui CSO Voluntari, cu scorul de 3-0.
 
Fetele au fost la înalțime astăzi și au reușit să fie “in gardă” pe toate fronturile. Atacul, preluarea, blocajul și serviciul au mers ca la carte. Este o satisfacție enormă pentru Medgidia, care iși aduce prin această victorie, o încununare practic pentru toată muncă depusă până acum. Cel mai important este însă că rămâne în cursa pentru locurile 1-4 și iși răzbună totodată și înfrangerea din tur suferită în fața echipei din Voluntari.

Fetele noastre au fost susținute din tribune de mulți suporteri veniți de acasă pentru a le fi aproape, iar încurajările lor au fost un adevărat impuls pentru echipă, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

 
În etapa viitoare, formația din județul Constanța va juca vineri, de la ora 18.00, pe teren propriu cu Dinamo București.
 
Meciul va fi televizat în direct la TVR3.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii