Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:29 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro CSM s-a sesizat în cazul Udrea

ro

12 Feb, 2015 10:46 1563 Marime text
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a sesizat în cazul declaraţiilor Elenei Udrea. Anunţul a fost făcut de ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc. Este a doua oară în ultimele zile când Elena Udrea intră în atenţia CSM prin declaraţiile făcute, conform www.stiripesurse.ro.

"CSM s-a autosesizat. Inspecţia Judiciară va face verificări. Eu am făcut apel de fiecare dată la un acord între partide cu privire la justiţie. La o anumită rezervă pe care ar trebui să o aibă oamenii politici când discută despre justiţie", a declarat ministrul Cazanciuc.

"Sunt multi procurori si multi judecatori care s-au saturat sa dea solutii in dosare de frica. Si am un caz extraordinar. Din pacate, iarasi se bazeaza pe declaratiile unor oameni care cu siguranta ca vor fi ingroziti sa recunoasca in mod public ceea ce mi-au spus mie. Caz de judecator la Inalta Curte care a luat o decizie de arestare a unui important om, a unei importante persoane, la comanda", sunt declaraţiile Elenei Udrea, care au atras atenţia CSM. Integral pe www.stiripesurse.ro

Sursa text: www.stiripesurse.ro
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii