Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mame solidare susţin tratamentul medical de recuperare pentru Bogdan şi Mihăiţă

ro

17 Dec, 2010 13:42 2474 Marime text
img_0234.jpgDestinul nu a fost deloc darnic cu Bogdan şi Mihăiţă. Pentru ei fiecare zi este o luptă. Pentru familiile acestora nu este uşor: părinţii trebuie să găsească, în egală măsură, resursele necesare de energie pentru a putea răspunde cu dragoste şi atenţie nevoilor copiilor precum şi pe cele financiare pentru a susţine costurile deloc neglijabile ale tratamentelor.

Cel mai mare sprijin oamenii îl găsesc în ei înşişi şi în cei care se află în situaţii similare. Părinţii celor doi copii îşi găsit susţinere morală şi materială în rândul altor părinţi. Solidaritatea şi susţinerea sunt dovedite cu discreţie şi eficienţă.

Acţiunile de strângere de fonduri se organizează regulat. Un astfel de eveniment urmează să aibă loc pe 20 decembrie, între 17:00 şi 20:00, la Kids Arena, în Doraly Mall în Constanţa. Aceste întâlniri fac posibil şi un foarte util schimb de informaţii, permit copiilor să socializeze. bogdan_2.jpg

Informaţii detaliate despre diagnosticele şi evoluţia celor doi copii puteţi găsi accesând următoarele adrese:

BOGDAN: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150853

MIHAITA: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149591

Tot aici se poate urmări evoluţia celor doi copii, se pot afla detalii cu privire la afecţiunile pe care aceştia luptă să le învingă, precum şi informaţiile necesare pentru a susţine cauza lor.

Şi dumneavoastră puteţi susţine cauzele celor doit micuţi, Bogdan şi Mihăiţă!

Orice formă de ajutor material sau financiar este binevenită.

Grupul mamelor solidare declară: „Suntem conştiente că semenii noştri au nevoie de sprijin. Cel mai bine înţelegem problemele cu care se confruntă oameni care au aceleaşi preocupări ca şi noi. Regretăm faptul că solidaritatea este atât de volatilă mai cu seamă în perioadele de constrângeri economice. Nu ne-am constituit într-o societate umanitară dar demonstrăm continuu, de trei ani, că putem produce sau susţine schimbările în bine, că suntem coerente în acţiunile pe care le organizăm pentru copii. Şi mai demonstrăm ceva foarte important: poţi face voluntariat în mod mai mult sau mai puţin superficial ori serios, te poate interesa cauza unei organizaţii sau a alteia fără să te ataşezi de aceasta în mod deosebit. Ori, pentru o cauză în care noi credem şi care este foarte aproape de cea mai intimă fibră a noastră ca părinţi dedicaţi, este suficient să ni se solicite sprijinul şi îl vom oferi necondiţionat."

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii