Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A inceput extinderea retelei de apa la Cuza Voda

ro

22 Feb, 2008 00:00 1409 Marime text
1203630470.jpg

Proiectele initiate de primarul comunei Cuza Voda, Eugen Dumitru, se transforma in fapte. Ieri, au inceput lucrarile pentru extinderea retelei de alimentare cu apa in localitate.

"Vom pune conducta si de cealalta parte a strazii astfel incat populatia sa se poata racorda la reteaua de alimentare fara sa stricam asfaltul", ne-a declarat edilul localitatii. Investitia se ridica la 280.000 lei, mai exact 2,8 miliarde lei vechi. "Suntem multumiti de faptul ca am reusit sa demaram cat mai repede aceasta lucrare foarte importanta pentru comunitate", a adaugat Eugen Dumitru. Astazi, reprezentantii administratiei locale semneaza un alt proiect important pentru comuna. "Ne intalnim cu reprezentantii Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri pentru incheierea actelor privind pietruirea strazilor interioare ale comunei", a precizat primarul Dumitru. Investitia, a carei valoare se cifreaza la 400.000 lei (patru miliarde de lei vechi) a fost finantata si de Consiliul Judetean Constanta, dar si de la bugetul local. "Doua miliarde reprezinta partea acordata de catre Consiliului Judetean, iar celelalte doua, contributia noastra, de la bugetul local", a spus primarul comunei.

Scoala va fi gata intr-o luna

Un alt proiect al autoritatii locale, aflat in derulare, se apropie cu pasi repezi de final. Este vorba despre reabilitarea si extinderea scolii din localitate, care ar putea fi data in folosinta peste o luna, dupa cum a afirmat primarul Eugen Dumitru. "S-a definitivat izolatia termica, s-au montat gemurile, iar acum se pun si usile si se lucreaza la finisajele interioare. Speram ca luna viitoare scoala sa fie gata", a apreciat edilul comunei Cuza Voda. Desi munca in localitate este in toi, locuitorii, in special femeile, isi gasesc timp pentru sarbatorirea zilei de 8 Martie. Primarul Eugen Dumitru a precizat ca de Ziua Internationala a Femeii, toate reprezentantele sexului frumos sunt invitate la spectacolul artistic dat in cinstea lor la caminul cultural din comuna. "Vom organiza in premiera un spectacol la Caminul Cultural Cuza Voda, la care va participa si ansamblul de dansuri din comuna, pentru care tocmai am achizitionat costume noi. De asemenea, vor mai fi prezenti la eveniment si vecinii nostri din comuna Castelu - ansamblul de muzica si dans Castelanii", a conchis primarul Eugen Dumitru. (P)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii