Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost repartizate noi fonduri Continuă lucrările la drumuri, în Saligny

ro

05 Dec, 2013 00:00 1485 Marime text
În Saligny, Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri este în măsură să reia lucrările de pietruire a drumurilor, a precizat primarul Ion Beiu.
Şeful autorităţii locale a explicat că suma de bani primită la sfârşitul lunii noiembrie de la Consiliul Judeţean (500.000 de lei) este suficientă cât pentru a se putea relua lucrările la drumuri. Şeful autorităţii locale a mărturisit că, pentru a se finaliza lucrarea, Consiliul Judeţean Constanţa trebuie să-i repartizeze încă 500.000 de lei.
Amintim că RAJDP s-a angajat să pietruiască 24 de kilometri de drumuri de pământ. Valoarea lucrării este de 4.303.338,36 lei, bani obţinuţi de RAJDP, în calitate de ofertant unic, în urma licitaţiei publice organizate, la sfârşitul anului 2012, de Primăria Saligny. Autoritatea locală nu va plăti niciun leu pentru această lucrare, banii urmând să fie asiguraţi de Consiliul Judeţean Constanţa.
 
Spectacol şi daruri pentru copii
 
Şeful autorităţii Ion Beiu a precizat că pentru cei 300 de copii din localitate au fost pregătite cadouri de Moş Nicolae. Darurile vor fi împărţite la şcoală de cadrele didactice. Moş Crăciun va poposi şi el în unităţile de învăţământ, de această dată prin darurile oferite de Consiliul Judeţean Constanţa. În preajma Crăciunului, copiii vor avea parte şi de o altă surpriză. Şeful autorităţii locale îi va invita pe cei mici la un spectacol cu momente specifice acestei sărbători închinate Naşterii Domnului, de la care, desigur, nu vor lipsi colindele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii