Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Gheorghe Frigioi, mereu in mijlocul cetatenilor

ro

04 Jun, 2004 00:00 921 Marime text

Momente distractive pentru populatia comunei

Seful administratiei locale face tot posibilul sa insenineze viata cetatenilor * In aceasta saptamana, Primaria Crucea a organizat mai multe manifestari pentru comunitate * Aproximativ 40 de producatori agricoli au putut vizita Expozitia de utilaje agricole organizata in statiunea Mamaia * Ieri, locuitorii satelor Galbiori, Siriu si Crisan au avut ocazia de a se intalni cu primarul comunei * La finalul intalnirilor, cei prezenti au urmarit un spectacol folcloric ai carui protagonisti au fost Ion Amititeloaie si Lili Moraru * In perioada imediat urmatoare vor demara lucrarile de reparare capitala a caminelor culturale din satele Crucea, Galbiori, Crisan si, nu in ultimul rand, a celui din Stupina

Asa cum ne-au obisnuit, autoritatile publice din comuna Crucea s-au preocupat intotdeauna de bunastarea comunitatii. Prioritatea Primariei si a Consiliului Local Crucea a fost, in ultimii patru ani, imbunatatirea conditiilor de viata ale populatiei, dar si schimbarea aspectului localitatii. Chiar daca primarul Gheorghe Frigioi este constient de faptul ca problemele comunitatii nu se pot rezolva peste noapte, acesta face tot posibilul sa insenineze viata cetatenilor. Si asta chiar daca este vorba doar de oferirea catorva momente de distractie sau voie buna. Daca saptamana trecuta primarul Frigioi a oferit copiilor din satul Stupina, cu prilejul Zilei de 1 Iunie, un spectacol de teatru cu piesa "Insir-te margarite" si un program folcloric, in aceste zile, conducerea unitatii administrativ-teritoriale a organizat alte manifestari deosebite pentru comunitate. Potrivit declaratiilor primarului Gheorghe Frigioi, administratia locala a organizat, miercuri, o excursie pentru producatorii agricoli. "Pentru a putea vedea ultimele utilaje in materie, Primaria Crucea a oferit pentru aproximativ 40 de producatori agricoli o excursie in municipiul Constanta la Expozitia de utilaje agricole organizata in Mamaia", a declarat Gheorghe Frigioi.

Intalniri cu locuitorii comunei

O zi mai tarziu, cetatenii din satul Galbiori, dar si cei din Siriu si Crisan au putut participa la o discutie cu reprezentantii administratiei locale. La intalniri au participat majoritatea locuitorilor celor trei sate, care au fost incantati de modul in care primarul comunei se implica in rezolvarea problemelor comunitatii. De asemenea, cei prezenti au fost asigurati de Gheorghe Frigioi ca, in perioada urmatoare, Primaria si Consiliul Local Crucea se vor ingriji de finalizarea tuturor proiectelor demarate in comuna, dar si de implementarea unora noi. "Pentru viitorul apropiat, administratia locala si-a propus sa rezolve o serie de probleme cu care va confruntati, precum cea a drumurilor comunale, dar si a reintregirii pasunii cu suprafetele plantate cu pomi fructiferi si vita de vie. In plus, pentru tineri va fi amenajata o baza sportiva in satul Crucea, iar in celelalte sate vor amenajate terenuri de sport", a anuntat Gheorghe Frigioi.Intalnirile primarului cu locuitorii satelor Crisan, Galbiori si Siriu s-au finalizat nu inainte ca acestia sa participe la spectacolele folclorice organizate de administratia locala. Acestia au cantat si dansat pe refrenele cantecelor populare interpretate de binecunoscutii solisti Ion Amititeloaie si Lili Moraru. In opinia primarului comunei Crucea, "evenimentul a adus o raza de bucurie tuturor localnicilor, care, dupa aceasta perioada tumultuoasa a campaniei politice, isi vor putea aduce aminte cu drag de manifestarile organizate de administratia locala". Concomitent cu aceste surprize, Gheorghe Frigioi se va ocupa si de reabilitarea tuturor caminelor culturale din comuna. "In perioada imediat urmatoare vor demara lucrarile de reparare capitala a caminelor culturale din satele Crucea, Galbiori, Crisan si, nu in ultimul rand, a celui din Stupina. Odata finalizat acest program amplu de reabilitare si modernizare a institutiilor culturale din comuna, ele vor gazdui mult mai multe spectacole artistice", a adaugat primarul Frigioi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii