Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:30 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continua pietruirea strazilor din Tuzla

ro

15 Jan, 2010 04:45 2628 Marime text
tuzla_pietruire.jpgAdministraţia locală din Tuzla continuă programul de reabilitare a străzilor.

Primarul comunei, Constantin Micu, ne-a declarat că în momentul de faţă se lucrează la reabilitarea str. Pinului, din cartierul OJRSA. Este vorba despre o lungime de aproximativ 200 m. Edilul a precizat că vor urma str. Biruinţei (se vor face plombări unde este cazul), str. Cerealelor, iar str. Recoltei va fi reabilitată parţial.

Un alt proiect al autorităţii locale din Tuzla, aflat în derulare, este şi execuţia sălii de sport. Primarul şi-a exprimat speranţa că obiectivul de investiţii va fi finalizat în luna iunie. Sala va avea o capacitate de 150 de locuri. Valoarea investiţiei este de aproximativ 20 de miliarde de lei vechi, finanţarea fiind asigurată de către guvern, prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii. „Se lucrează la structura metalică. De acum, investiţia se va vedea", ne-a declarat primarul Constantin Micu despre sala de sport ce se construieşte în curtea şcolii generale.

Edilul comunei a afirmat şi că în curând va începe construcţia locuinţelor prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL). Este vorba, potrivit reprezentantului administraţiei locale despre, un bloc ce va avea 24 de apartamente şi garsoniere. Imobilul va fi construit pe str. Stadionului, în spatele sediului nou al primăriei. Un nou proiect, pentru construirea celui de-al doilea bloc ANL, tocmai s-a aprobat, potrivit primarului Micu. În curând va fi dată în folosinţă şi primăria cea nouă. Potrivit edilului, în momentul de faţă se lucrează la finisaje.

Două proiecte de viitor ale administraţiei locale din Tuzla, pe care primarul îşi propune să le demareze în acest an, sunt construirea grădiniţei noi şi a creşei. Primarul şi-a exprimat speranţa ca aceste două obiective să fie finanţate de la Ministerul Educaţiei. Atât grădiniţa, cât şi creşa vor fi amplasate pe terenul şcolii vechi. Ambele vor avea o capacitate de câte o sută de locuri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii