Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va arăta parcul de la Dulgheru după reabilitare

ro

23 May, 2013 00:00 2170 Marime text
Dacă în primele luni ale mandatului primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia, a reuşit să schimbe surprinzător centrul localităţii, a venit rândul ca satul Dulgheru să capete o nouă înfăţişare. Parcul de la Dulgheru va arăta asemenea celui de la Saraiu, care a primit zeci de aprecieri din partea oficialităţilor care s-au deplasat în ultimul timp aici.

Şefa autorităţii locale a afirmat că proiectul privind reabilitarea parcului a fost realizat în proporţie de 70%. Practic, au mai rămas de plantat pomii şi florile. „Faţada Căminului Cultural a fost renovată, iar în parcul din faţă instituţiei au fost amenajate aleile şi trotuarele. De asemenea, au fost montate băncile şi jocurile pentru copii”, a afirmat primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia.
Un alt eveniment important pentru localnicii din Dulgheru a avut loc chiar săptămâna aceasta. Aceştia au participat împreună cu primarul Dorinela Irimia la hramul Bisericii Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena.
Şefa autorităţii locale a precizat că biserica se află în renovare. „Am început reabilitarea, ulterior ne vom îndrepta atenţia către realizarea picturii”, a afirmat primarul Dorinela Irimia. Amintim că, pentru pictura bisericii de la Dulgheru, şefa autorităţii locale a primit în 2012 de la fostul ministru al Culturii, Puiu Haşotti, o primă tranşă de bani, în cuantum de 50.000 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii