Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dumitru Chiru, despre bugetul local pe 2013

ro

20 Feb, 2013 23:26 3097 Marime text
lumina__dumitru_chiru.jpgŞeful autorităţii locale de la Lumina, Dumitru Chiru, aşteaptă să primească de la Guvernul României bugetul pe anul 2013. Primarul speră ca noul buget să-i permită cofinanţarea a două proiecte importante atrase pentru localitate, prin Hotărârea de Guvern numărul 577. „Avem proiecte ce se află în derulare şi pe care trebuie să le terminăm. Avem proiecte care urmează să fie implementate. Dar nu ne-au venit încă cifrele de buget pentru a şti cum vom proceda în privinţa proiectelor. De-abia după ce vom primi bugetul vom şti ce putem face şi ce nu", a declarat Dumitru Chiru.

Şeful autorităţii locale speră să reuşească cu banii de la buget să asigure partea sa de finanţare pentru lucrările din localităţile Oituz şi Sibioara. Amintim că la Oituz se va lucra pentru montarea reţelei de canalizare, în timp ce la Sibioara se va interveni pentru alimentarea cu apă a satului.

În privinţa înfiinţării reţelei de alimentare cu apă potabilă în localitatea Sibioara, valoarea estimativă a lucrărilor se ridică la suma de 7.982.086 lei. De asemenea, pentru derularea obiectivului „staţie de epurare şi canalizare la Oituz", se vor investi aproximativ 8.585.860 de lei. Ambele lucrări sunt finanţate de Guvernul României, prin Hotărârea de Guvern numărul 577.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii