Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul secretar din Pantelimon, cu bagajele la uşă

ro

29 Oct, 2010 03:12 2541 Marime text
Pantelimon_Vasile_Neicu_03.jpgPrimăria comunei Pantelimon nu are parte de secretari în ultima perioadă. După ce fostul secretar al comunei a demisionat, fiind nemulţumit de salariu, şi actualul este cu bagajele la uşă.

pantelimon_Primar_Neicu_Vasile.jpg Primarul comunei Pantelimon, Vasile Neicu, ne-a declarat că se află în situaţia de a căuta din nou un ocupant pentru postul de secretar. „Rămânem din nou fără secretar, pentru că şi acesta este nemulţumit din cauza salariului. Trebuie să organizăm concurs pentru ocuparea acestei funcţii", a afirmat edilul. Reamintim că în vară, fostul secretar al comunei, Ion Moga, a părăsit această funcţie din cauza salariului mic. Potrivit primarului Vasile Neicu, actualul secretar, Răzvan Iacob, va pleca peste câteva zile, mai exact la 1 noiembrie. Acesta este un fost angajat al Consiliului Judeţean Constanţa, pus pe liber în urma restructurărilor, însă, se pare că şi-ar fi găsit un loc de muncă mai bun. „Lua cam opt milioane de lei vechi în mână, iar pe navetă dădea cam trei, din câte am înţeles. Mai rămânea cu foarte puţini bani şi acesta a fost motivul pentru care s-a hotărât să plece", a adăugat edilul din Pantelimon. Primarul Vasile Neicu a precizat că urmează să organizeze concurs pentru ocuparea postului de secretar, dar şi pentru cel de agent agricol pentru că persoana care lucrează în prezent în această funcţie va ieşi la pensie. „Mai rămânem doar cinci oameni în Primărie", a adăugat primarul.

Comuna Pantelimon îşi continuă proiectele

Chiar şi cu resurse umane diminuate, Primăria Pantelimon face eforturi să-şi continue proiectele. Autoritatea locală a semnat contractul pentru reabilitarea termică a unităţilor de învăţământ şi a Primăriei, astfel încât firma desemnată câştigătoare la licitaţie trebuie să se apuce de lucru. Cu fonduri nerambursabile obţinute prin Programul „Casa Verde" vor fi reabilitate termic instituţiile de învăţământ din Runcu, Nistoreşti şi Pantelimon, dar şi sediul Primăriei. Primarul Vasile Neicu a adăugat că va încerca redepunerea proiectului declarat eligibil, dar nefinanţabil prin Măsura 322, pe fonduri de Mediu. Este vorba, mai exact, despre realizarea sistemului de canalizare, alimentare cu apă şi a staţiei de epurare în satul Runcu. Proiectul va fi depus la Administraţia Fondului pentru Mediu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii