Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima investiţie finalizată de la începutul mandatului Se inaugurează terenul de sport de la Cotu Văii

ro

14 Oct, 2011 02:31 2244 Marime text
Albesti_primar_Gheorghe_Moldovan.jpgTerenul de sport din incinta şcolii cu clasele V-VIII din localitatea Cotu Văii va fi predat oficial beneficiarului - Consiliul Local Albeşti, duminică, la ora 15.00. Aceasta este prima investiţie importantă finalizată de administraţia locală din Albeşti de când este în funcţie primarul Gheorghe Moldovan.

La eveniment au fost invitaţi prefectul Claudiu-Iorga Palaz, deputaţii PDL Constantin Chirilă şi Zanfir Iorguş, liderul PDL Constanţa, Gigi Chiru, inspectorul şcolar general Aliss Andreescu, dar şi colegii primari din partid.

Primarul spune că vrea să facă din această inaugurare un eveniment, pentru că acesta este primul proiect importat pe care a avut posibilitatea să-l finalizeze până la acest moment, localitatea sa fiind privată de resurse financiare în ultimii ani. Lucrarea a început după încheierea anul şcolar precedent, în iunie, şi a fost finalizată pe 1 octombrie. Banii pentru această investiţie, aproximativ 300.000 de lei, provin de la Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, iar lucrarea a fost atribuită direct. Terenul de sport a fost realizat de SC Toporaşul Verde SRL, firmă care a realizat numeroase lucrări prin tot judeţul. Terenul are o întindere totală de 42/25 metri, suprafaţa de joc fiind de 40/22 metri, este împrejmuit, asfaltat, cu covor sintetic de joc şi dotat corespunzător. „După inaugurare va avea loc un spectacol în care vor evolua ansamblurile folclorice din comună şi toţi copiii talentaţi, iar la final va avea loc un meci de fotbal al echipei din comună", a spus primarul Moldovan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii