Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Valu lui Traian construieste locuinte sociale

ro

30 Jan, 2009 03:01 7400 Marime text
DECUPAJ_Florin_Mitroi.jpgAdministraţia locală a comunei a demarat lucrările la locuinţele sociale.

Autoritatea locală construieşte 18 locuinţe pentru cazurile sociale. Reprezentanţii primăriei ne-au declarat că există multe cereri în acest sens. Apartamentele vor fi situate în zona C a comunei. În momentul de faţă se lucrează la fundaţia caselor, a căror valoare totală se cifrează la 33,7 miliarde de lei vechi cu TVA. Reprezentanţii Primăriei Valu lui Traian ne-au declarat că dacă banii se vor primi la timp, locuinţele vor fi finalizate până la sfârşitul anului. Proiectul este finanţat de Guvern.
De asemenea, primăria va repartiza, anul acesta, alte locuri de casă pentru tinerii din comună. Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, se vor repartiza aproximativ 200 de locuri casă în cartierul nou din zona de sud, însă după ce va fi aprobat Planul de Urbanism General. În cartierul de locuinţe din zona C, autoritatea locală a finalizat şi reabilitarea sistemului de iluminat public, a cărui valoare totală se ridică la 15 miliarde de lei vechi.

Valu_lui_Traian_Florin_Mitroi_02.jpgCămin cultural nou la Valea Seacă

Primarul Florin Mitroi intenţionează să construiască un nou cămin cultural la Valea Seacă. Investiţia, care se cifrează la 500.000 euro, este derulată prin Compania Naţională de Investiţii.
De asemenea, edilul comunei Valu lui Traian va construi parcuri de joacă pentru copii în toate zonele comunei, inclusiv în cartierul nou. Valoarea investiţiei se ridică la 100.000 euro.
Primăria continuă şi construcţia Bisericii Sfânta Paraschiva. În momentul de faţă se lucrează la finisajele exterioare. Potrivit reprezentanţilor primăriei, valoarea lucrărilor de finalizare este de aproximativ 100.000 euro. Autoritatea locală intenţionează ca anul acesta să execute şi pictura bisericii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cineva 02 Jan, 2011 09:57 vrem gaze la valu si canalizare ca au promis de cativa ani acest lucru se ia curentul cind tie lumea mai draga trebue sa respecte tot ce au promis sa ia exemplu de la CUMPANA bravo la primarita e o persoana de admirat.
  • giuliano 16 Jan, 2010 00:05 Nu fiti rai,in Valu s-a mai miscat cate ceva fata de alte localitati din judet,dar degeaba vrei sa faci ceva,daca nu ai bani.Intrebati-i pe smecherii de la judet unde sunt banii pentru investitii !De ce in localitatile unde sunt primari PSD s-a putut face mai mult,canalizare,gaze (vezi Cumpana)?Pentru ca acolo s-au pompat banii,iar localitatile cu primari de alta coloratura politica au ramas cu buza umflata!Eu sunt apolitic,nu fac parte din nici un partid,dar cand vad atata meschinarie parca imi vine sa merg sa-i strang de gat pe neocomunistii astia de la judet!Lasati-ne frate si pe noi sa traim,vreti ca totul sa fie numai al vostru!Se va intoarce roata si atunci sa va vad! Traim cu speranta de mai bine cu totii.Eu nu-mi doresc in Valu decat canalizare si gaze,daca primarul Mitroi reuseste sa fac si asta,atunci chiar ca-mi voi scoate palaria in fata lui.Va rog nu faceti comentarii neavenite la ceea ce am scris.Nici macar nu-l cunosc pe primar,decat din presa si nu sunt un fan al lui,insa a schimbat fata comunei.Doresc tuturor un an mai bun si sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa trecem peste orgolii si pasiuni politice,sa punem cu totii umarul la treaba si sa scoatem tara asta la lumina.
  • cineva 26 Oct, 2009 20:28 Ma uit cat sunt unii de nerecunascatori....ce au facut ceilalti primari mai mult decat el...ducetiva in Murfatlar poate acolo va convine mai mult...a facut chiar prea multe fata de cum arata Valu inainte. Cate terenuri s-au dat la tinerii care nu aveau posibilitati inainte??? iar terenurile iti spun yo sigur ca nu se dau pe spaga pentru ca sotul meu a avut dosar depus de vreo 2 ani si anu trecut s-a dus sa ii dea o atentie si i-a aruncat plicu cu tot cu dosar pe jos, i-a spus ca nu are nevoie de banii nimanui iar la cateva luni dupa ce ne-am casatorit ne-a dat teren pt ca terenul sa da tinerilor casatoriti.... nu zic ca nu face invarteli si cu terenurile dar isi fac si ei treburile si da si la cel care nu are... Reveniti la realitate uitativa in alte sate cum arata si uitativa si la Valu si faceti o comparatie apoi comentati....el face si pentru el dar se vede si in sat ceva facut nu ca altii fac doar pentru ei iar satul se prabuseste.
  • un tanar consatean 29 May, 2009 09:29 Primarul din Valu lui Traian arunca praf in ochi tinerilor minte ca le da locuinte sau terenuri numai pe spaga le da si la golanii lui.La primarie daca te inscri in audienta nu ai nici o sansa ,te minte personalul ca este plecat din localitate astepti ca prostul si el nu mai pridideste sa-si lucreze cele 3000 ha teren toata ziua este plecat dupa afacerile lui si prostimea l-am votat ca sa ne rezolve problemele asa ne trebuie ne meritam soarta .Toata primaria este condusa de pitipoance nu te rezolva cu nimic ,ca nu stiu mint f.mult si sant si obraznice.De cate ori se incepe vreo lucrare a primariei in paralel isi construieste si primarul buticuri si alte investitii personale .Deci coruptia de sus pleaca ce pretentie sa mai avem de la functionari care nu stiu sa se poarte cu omul de rand adica contribuabilul.E adevarat ca s-a dublat personalul ca te impiedici de ei si de prostiile care ti le spun .In campanie se bazeaza pe prostime ca le da un mic si o bere dar nu o sa mai tina ,lumea a vazut ce face Mitroi s-a imbogatit pe spatele primariei totul este al lui ,daca santem prosti in continuare o sa ajungem argati la mitroica a uitat ca a fost un amarit de magazioner la crama .Concluzia:daca ai spate ai parte de tot ce misca in comuna asta par axemplu mitroi .
  • fara nume 02 Feb, 2009 12:54 De 2 ani n-a facut nimic...doar ptr.EL -GAZE SI CANALIZARE LA MANDATUL VIITOR? -Ne vrajeste cu biserici si case(vile) tot ptr. golanii din primarie... -Cand a preluat mandatul a dat afara tot personalul si a angajat toate curvele si amantele lui RELATII(CICA REDUCERE DE PERSONAL?)l-a dublat? -La gunoeri trebuie sa dai spaga ca sa-ti ia gunoil din curte?(unii nu suntem acasa...altii sunt batrini...s-au poate nu esti pe faza...platim atat ...curent scump(aprins la o ora dupa ce se intuneca????????????????RUSINE -S-a va dea DUMNEZEU SANATATE LA TOTI?????????