Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Valentin Vrabie - „Este Crăciun când vrea Nicuşor Constantinescu!"

ro

03 Feb, 2012 01:40 2366 Marime text
Pestera_Valentin_Vrabie.jpgReprezentanţii Consiliului Judeţean vor împărţi darurile de Crăciun în comuna Peştera până pe data de 7 februarie. Primarul Valentin Vrabie le-a pregătit şi el celor de la CJC o... surpriză

Darurile pentru Pomul de Crăciun sosesc abia luna aceasta în judeţ. Elevii vor primi cadourile la începutul lunii februarie. Potrivit primarului, în comuna Peştera, Moşul va veni până pe data de 7 februarie. „Cei de la Consiliul Judeţean nu ne-au dat niciun leu pentru încălzirea şcolilor, în schimb pe data de 6 sau 7 februarie o să vină să împartă daruri pentru copii. În ziua în care vor veni cei de la CJC nu voi încălzi sălile de curs. O să-i întreb atunci pe reprezentanţii Consiliului Judeţean ce părere au - ce le trebuie copiilor: lemne pentru foc sau cadouri?", a precizat primarul localităţii, susţinând că ceea ce fac cei de la CJC este o campanie de imagine.

Potrivit şefului autorităţii locale, dacă vroiau într-adevăr să facă ceva pentru elevi, reprezentanţii CJC acordau finanţări în acest sens autorităţilor locale, care ştiu mai bine ce nevoi au copiii din localitatea lor, susţinând în aceleaşi timp că de darurile de Crăciun se puteau ocupa primarii la timpul lor. „Nu mai gândesc, pur şi simplu. Pun Crăciunul când vor. Când vrea Nicuşor Constantinescu (n.r. preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa) este Crăciun, când vrea Mazăre (n.r. primarul Constanţei, Radu Mazăre) este Anul Nou", a comentat şeful autorităţii locale. Amintim că procedurile de achiziţie pentru acţiunea „Pomul de Crăciun 2011" s-au desfăşurat în ianuarie 2012. Reprezentanţii CJC acuză că de vină pentru cele întâmplate sunt cei de la SEAP, care au stat două luni cu documentaţia pe masă şi le-au oferit răspuns la solicitare după Anul Nou.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii