Cotlete de porc in sos dulce-acrisor
Cotlete de porc in sos dulce-acrisor
23 Dec, 2012 16:49
ZIUA de Constanta
3477
Marime text
Pentru mine aceasta reteta a fost o adevarata
incercare... din cauza relatiei mele cu otetul. Insa am vrut ca luna
aceasta sa aveti la dispozitie cat mai multe variante interesante de a
pregati carnea de porc. Pana la urma am avut si eu de castigat din
experienta aceasta, sosul este foarte foarte bun si daca va puteti
inchipui am sters farfuria la final. O sa-l mai folosesc si in alte
retete cu siguranta. Cotletele cu sos dulce acrisor se servesc cu putin
piure de cartofi si OBLIGATORIU cu o salata mare de verdeturi.
Ingrediente
4 cotlete de porc (de 3 cm grosime)
piper negru
putin ulei
Saramura
2 cani apa
1 lingura sare
1/2 lingura zahar
1 lingurita piper negru boabe
1 fir rozmarin
Sos dulce-acrisor
50 ml otet balsamic
2 linguri miere
1 fir ceapa verde
1 fir rozmarin
2 catei de usturoi
1 lingura unt
Portii: 4
Reteta completa aici: e-retete.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii