ecuisine.ro Deserturi pentru masa de Revelion 2015 - tort de ciocolata in straturi cu ganache de smantana
ecuisine.ro: Deserturi pentru masa de Revelion 2015 - tort de ciocolata in straturi cu ganache de smantana
31 Dec, 2014 09:34
ZIUA de Constanta
5315
Marime text
Iata un tort cremos si extrem de gustos. Il puteti decora cu orice, daca nu va plac bomboanele de ciocolata.
Ingrediente
Pentru blat125ml de lapte
125ml de apa
100ml de ulei
4 oua
375g de zahar
375g de faina
125g cacao
10g de bicarbonat
Pentru crema ganache
300g de ciocolata neagra, taiata marunt
250ml de smantana
1 pachet de bomboane de ciocolata
Rețeta integrală o puteți găsi pe http://www.ecuisine.ro/retete/deserturi/torturi/tort-de-ciocolata-straturi-cu-ganache-de-smantana
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii