Friptura de porc la cuptor cu fructe uscate
Friptura de porc la cuptor cu fructe uscate
24 Dec, 2012 14:34
ZIUA de Constanta
6596
Marime text
Ieri am avut oaspeti si am vrut sa le ofer o friptura gustoasa si aspectuoasa, dar in acelasi timp, mai deosebita. Am hotarat sa fie de carne de porc,
careia sa ii confer savoare printr-un buchet de arome bine alese si sa
ii contrabalansez gustul robust cu un adaus fructat. Asa a aparut
aceasta reteta de friptura de porc cu fructe uscate, foarte aromata si cu aspect placut:
Ingrediente:
(pentru 6 persoane)
- 1 bucata de cotlet de porc de 1,5 kilograme (adaptati greutatea carnii la numarul portiilor pe care doriti sa le pregatiti)
- 5 linguri de pesmet
- 2 catei mari de usturoi
- 1 lingurita de rozmarin uscat (sau o ramurica de rozmarin proaspat)
- 2 linguri de patrunjel verde tocat
- 6 caise uscate
- 6 prune uscate
- 1 mar
- 1 morcov
- 1 ceapa
- telina cat un ou
- sare, piper, paprika dulce
Reteta completa aici: retetecalamama.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii