Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
16:35 25 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piept de rata cu prune uscate

ro

25 Dec, 2012 03:17 4056 Marime text
2.jpgV-ati intrebat ce ar merge bine langa specialul piure de cartofi de ieri? Chiar daca v-ati facut planuri, eu vin cu o noua propunere, acest piept de rata cu sos de prune uscate. E rapid, e de sezon si e rafinat. E special, ca si piureul.

Ingrediente

1 piept de rata
30 ml vin rosu sec
150 ml supa de pui
1/2 lingura otet balsamic
1/2 lingura unt
sare, piper negru macinat

Prune uscate in ceai negru

250 gr prune uscate (fara samburi)
1 lingura rasa ceai negru (english breakfast tea)
1 lingura zahar
coaja de portocala

Portii: 2

Cititi reteta completa aici:  e-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii