Piept de rata cu sos de portocale
Piept de rata cu sos de portocale
25 Dec, 2012 03:40
ZIUA de Constanta
3119
Marime text
No,
nu m-am putut abtine! Pe ultima suta de metri am vrut sa mai postez o
reteta faina pentru voi. Voila: rata cu portocale. Dar acum chiar va las
in pace sa terminati pregatirile de Craciun. Va tzuc.
Ingrediente
2 bucati piept de rata (cu piele)
sare, piper (negru sau verde)
Sos de portocale
100 gr demi-glace (preferabil de rata, dar eu am folosit de vita)
1 lingura otet de vin alb
2 lingurite lichior de portocale (am folosit Cointreau, da un gust usor amarui sosului)
1 lingurita amidon
sucul de la 1 portocala (cca 60 ml)
sare
Portii: 2
Reteta completa aici: e-retete.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii