Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
16:22 25 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Piept de rata cu sos de portocale

ro

25 Dec, 2012 03:40 3130 Marime text
8.jpgNo, nu m-am putut abtine! Pe ultima suta de metri am vrut sa mai postez o reteta faina pentru voi. Voila: rata cu portocale. Dar acum chiar va las in pace sa terminati pregatirile de Craciun. Va tzuc.

Ingrediente

2 bucati piept de rata (cu piele)
sare, piper (negru sau verde)

Sos de portocale

100 gr demi-glace (preferabil de rata, dar eu am folosit de vita)
1 lingura otet de vin alb
2 lingurite lichior de portocale (am folosit Cointreau, da un gust usor amarui sosului)
1 lingurita amidon
sucul de la 1 portocala (cca 60 ml)
sare

Portii: 2

Reteta completa aici: e-retete.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii