Piept de rata cu sos de portocale
Piept de rata cu sos de portocale
25 Dec, 2012 03:40
25 Dec, 2012 03:40
25 Dec, 2012 03:40
ZIUA de Constanta
3042
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2012/12/24/8.jpg)
![8.jpg 8.jpg](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2012/12/24/8.jpg)
Ingrediente
2 bucati piept de rata (cu piele)
sare, piper (negru sau verde)
Sos de portocale
100 gr demi-glace (preferabil de rata, dar eu am folosit de vita)
1 lingura otet de vin alb
2 lingurite lichior de portocale (am folosit Cointreau, da un gust usor amarui sosului)
1 lingurita amidon
sucul de la 1 portocala (cca 60 ml)
sare
Portii: 2
Reteta completa aici: e-retete.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii