Rețete ideale pentru masa de Crăciun Braduţi de ciocolată
Rețete ideale pentru masa de Crăciun: Braduţi de ciocolată
22 Dec, 2013 09:24
ZIUA de Constanta
4284
Marime text
Bradutii de ciocolata s-au numarat printre primii biscuiti deliciosi gustati in Germania. Mai ales in aceasta perioada a anului imi lipseste enorm aceasta minunata tara. Imi amintesc cu drag de frumoasele si linistitele targuri de Craciun unde era imposibil sa nu te lasi tentat de un pahar de vin rosu fiert sau de o delicioasa turta dulce.
M-am intors in Italia cu o colectie impresionanta de reviste si carti de bucate unde am gasit si reteta acestor minunati braduti de ciocolata. Consistenta lor este diferita fata de cea a biscuitilor clasici de ciocolata. Exteriorul crocant ascunde un miez cremos si parfumat, asemanator trufelor de ciocolata.
Ingrediente – Braduti de ciocolata (10-12 braduti)
125 g ciocolata amara
200 g migdale
1 lingurita cacao
2 linguri faina
2 albusuri medii
100 g zahar
2 linguri brandy
1 portocala (doar coaja)
1 varf cutit cu sare
100 g ciocolata amara (pentru decor)
bilute colorate de zahar (pentru decor)
Reţeta integrală pe lauraadamache.ro
M-am intors in Italia cu o colectie impresionanta de reviste si carti de bucate unde am gasit si reteta acestor minunati braduti de ciocolata. Consistenta lor este diferita fata de cea a biscuitilor clasici de ciocolata. Exteriorul crocant ascunde un miez cremos si parfumat, asemanator trufelor de ciocolata.
Ingrediente – Braduti de ciocolata (10-12 braduti)
125 g ciocolata amara
200 g migdale
1 lingurita cacao
2 linguri faina
2 albusuri medii
100 g zahar
2 linguri brandy
1 portocala (doar coaja)
1 varf cutit cu sare
100 g ciocolata amara (pentru decor)
bilute colorate de zahar (pentru decor)
Reţeta integrală pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii