Rețete ideale pentru masa de Crăciun Cheesecake after eight
Rețete ideale pentru masa de Crăciun: Cheesecake after eight
09 Dec, 2013 07:43
ZIUA de Constanta
5867
Marime text
Am ales un cheesecake cu mousse de menta si ciocolata amara pentru aceasta frumoasa zi. Chiar daca nu prea avem voie sa mancam dulciuri, am facut o exceptie si am savurat cate o felie de cheesecake. Este foarte parfumat, racoros si deloc greu de facut.
Ingrediente – Cheesecake After Eight (18 cm diametru)
Ingrediente baza cheesecake
200 g biscuiti Digestive
125 g unt
1-2 linguri zahar brun
Ingrediente mousse ciocolata
125 g ciocolata amara
4 g gelatina foi/3 g gelatina deshidratata
125 ml frisca lichida indulcita
25 ml frisca lichida
Ingrediente mousse menta
375 g mascarpone
150 ml sirop de menta
90 ml frisca lichida
8 g gelatina foi/6 g gelatina deshidratata
3 linguri lapte
esenta menta
Ingrediente glazura ciocolata alba
200 g ciocolata alba
150 ml frisca lichida
2 g gelatina foi/ 2 g gelatina deshidratata
Reţeta completă pe lauraadamache.ro
Ingrediente – Cheesecake After Eight (18 cm diametru)
Ingrediente baza cheesecake
200 g biscuiti Digestive
125 g unt
1-2 linguri zahar brun
Ingrediente mousse ciocolata
125 g ciocolata amara
4 g gelatina foi/3 g gelatina deshidratata
125 ml frisca lichida indulcita
25 ml frisca lichida
Ingrediente mousse menta
375 g mascarpone
150 ml sirop de menta
90 ml frisca lichida
8 g gelatina foi/6 g gelatina deshidratata
3 linguri lapte
esenta menta
Ingrediente glazura ciocolata alba
200 g ciocolata alba
150 ml frisca lichida
2 g gelatina foi/ 2 g gelatina deshidratata
Reţeta completă pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii