Rețete ideale pentru masa de Crăciun Sarmale în foi de varză cu afumatură
Rețete ideale pentru masa de Crăciun: Sarmale în foi de varză cu afumatură
24 Dec, 2013 09:54
ZIUA de Constanta
4825
Marime text
Sarmalele in foi de varza cu afumatura nu au voie sa lipseasca de pe masa de Craciun. Chiar daca Sarbatorile au trecut de o buna bucata de timp si sarmale nu mai sta nimeni sa faca, postez totusi reteta pentru Sarbatorile care vor urma. Nu am mai mancat sarmale in foi de varza murata de peste 2 ani, asa ca anul acesta m-am bucurat enorm de mult sa descopar varza murata, de o calitate exceptionala, la noul magazin romanesc deschis in Spoleto. In sfarsit am putut sa am pe masa de Craciun niste sarmale traditionale romanesti! Mama mea face niste sarmalute absolut delicioase, asa ca am urmat sfaturile ei si mi-au iesit nemaipomenit de gustoase. Pozele nu sunt cine stie ce pentru ca executia sarmalelor a avut loc pe la ora 11 noaptea cand bineinteles ca lumina naturala nu mai era, asa ca m-am descurcat cu lumina de la hota.
Ingrediente – Sarmale in foi de varza cu afumatura (60-70 bucati)
2 verze murate mari
1,5 kg carne de porc mai grasa
150 g orez
600-700 g costite afumate si slanina afumata
1 ceapa
sare
piper
cimbru
1 ardei gras rosu
apa
3-4 linguri bulion
Reţeta integrală pe lauraadamache.ro
Ingrediente – Sarmale in foi de varza cu afumatura (60-70 bucati)
2 verze murate mari
1,5 kg carne de porc mai grasa
150 g orez
600-700 g costite afumate si slanina afumata
1 ceapa
sare
piper
cimbru
1 ardei gras rosu
apa
3-4 linguri bulion
Reţeta integrală pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii