Rețete ideale pentru masa de Crăciun Tort cu mousse de ricotta şi frişcă
Rețete ideale pentru masa de Crăciun: Tort cu mousse de ricotta şi frişcă
06 Dec, 2013 07:52
06 Dec, 2013 07:52
06 Dec, 2013 07:52
ZIUA de Constanta
5668
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2013/12/06/255%20%5B%5D_thumb%5B1%5D.jpg)
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2013/12/06/255%20%5B%5D_thumb%5B1%5D.jpg)
Ingrediente:
Blat:
150 gr faina
125 gr zahar
2 galbenusuri
4 albusuri
1 lingurita praf de copt
1 plic zahar vanilat
Mousse de ricotta:
500 gr ricotta
400 gr frisca
1/4 l lapte
2 galbenusuri
200 gr zahar
1 pliculet zahar vanilat
16 gr gelatina (8 foi)
coaja unei lamai mari
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2013/12/06/314%20%5B%5D_thumb%5B1%5D.jpg)
Decor:
100 gr frisca
zahar pudra vanilat
Reţeta completă pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii