Rețete ideale pentru masa de revelion Păstrăv la cuptor cu legume
Rețete ideale pentru masa de revelion: Păstrăv la cuptor cu legume
27 Dec, 2013 09:14
ZIUA de Constanta
12115
Marime text
Dupa mesele copioase de sarbatori, incercam sa mancam cat mai usor si mai dietetic posibil. Meniul nostru in luna ianuarie va fi compus din fructe, legume, supe-creme de legume sau cu carne de pui sau vita si mult peste. Mai am cateva retete de la mesele de sarbatori, pe care le voi posta cat de curand posibil, dar dupa ele vor veni in general retete mai dietetice, simplu de realizat si accesibile oricui. Puteti inlocui pastravul cu ce peste doriti dumneavoastra.
Ingrediente pentru 2 persoane:
2 pastravi de cca 500-600 gr fiecare
1/2 pahar vin alb
2 morcovi
2 rosii mari
1 ardei gras mare
300-400 gr ciuperci champignon
praz
patrunjel
busuioc
sare
piper
40 gr unt/ ulei de masline
Reţeta integrală pe lauraadamache.ro
Ingrediente pentru 2 persoane:
2 pastravi de cca 500-600 gr fiecare
1/2 pahar vin alb
2 morcovi
2 rosii mari
1 ardei gras mare
300-400 gr ciuperci champignon
praz
patrunjel
busuioc
sare
piper
40 gr unt/ ulei de masline
Reţeta integrală pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii
- felicia 31 Dec, 2013 13:46 da bun