Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
16:42 25 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tiramisu

ro

27 Dec, 2012 20:00 3467 Marime text
retata1.jpgPentru un rezultat perfect, folositi Mascarpone produs in Italia, nu din cel romanesc, gusturile difera mult. La fel si piscoturile, tot de la o firma italiana daca se poate, sunt mai de calitate. Asta daca doriti sa va iasa un tiramisu de nota 10.

200 gr piscoturi
500 gr branza Mascarpone
80 gr zahar
5 galbenusuri de ou (la temperatura camerei)
3 albusuri de ou (la temperatura camerei)
1 esenta vanilie (sau 2 lingurite esenta de vanilie, productie proprie)
3 linguri rom
4 linguri Bailey's (sau amaretto, bourbon)
1 cana cafea expresso tare (neindulcita)
1 lingura cacao
1 felie lamaie

Reteta completa pe: Ecuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii