Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Generalul comunist Ioan Geoana. Tatal lui Mircea. Ion Iliescu, generalul comunist si fiul sau Mircea

ro

29 Nov, 2009 16:24 25244 Marime text
generalul comunist ioan geoana tatal lui mircea ion iliescu generalul comunist si fiul sau mircea 14
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Constantinescu D. Petrica 10 May, 2021 19:49 Cel mai deranjand pentru aceasta categorie de oameni care vad ca acum iese la iveala,este faptul ca dupa ce l-au inlocuit pe N.Ceausescu care a pierdut putrerea pe mana lui,nu au venit cu nimic sa reformaze statul si economia si nu au facut altceva decat sa continuie ceea ce au facut si invatat pana in 1989,iar alti se mai si prevaleaza de apartenenta la o structura politica sau de supraveghere de dinainte de 1989 si sa vezi ce mari oameni de stat ai fost ei. In general adunaturi de trancanitori si palavragii de pe urma carora nu prinzi nimic. Asta este clasa palitica si sociala a Romaniei Si mai este ceva multi se prevaleaza de socalism si de societate socialista si nici nu stiu cu ce se mananca aceasta. Sa lamurim cum sta cu socialismul aparut de la revoluia fraceza ce a avut ca exponent principal pe Volter ce a introdus in gandirea politica si culturala a timpului cuvantul socialism de la latnescul socius care inseamna unit-asociat si se pleca de la ideia de asociere familiara dintre barbat si femeie ca baza a societati pe baze laice.De aici a preluato cealalta extrema a miscari socialiste ,comunismul care a duso la extrem prin intemediul mentorului lor K. Marx care a intrpuso cu lpta de clasa prin care este irelevant ceea ce este moral ,ceea ce este educatie ,cultura si important este lumea celor multi,indiferent de adevar .Important este manipularea si stapanirea maselor. ( Constantinescu Petrica)
  • Sucitu Constantin 09 Mar, 2014 19:35 principalul vinovat de moartea celor peste o mie de persoane în decembrie 89 şi a morţilor din iunie 91, este Ion Iliescu. tot el este vinovat de faptul că acum suntem conduşi de eşalonul doi al nomeclaturiştilor comunişti, a fiilor şi nepoţilor lor.Atât timp cât la conducera ţării, în parlament şi guvern vor fi foşti securişti, foşti comunişti din conducerea regimului comunist, ţara nu va putea înainta pe calea democraţiei. Exemplu concret fostul comunist şi securist actualul preşedinte, sau căţei mai mici ca MRU, Boc şi alţii de teapa lor. Normal ar fi să fie tratati aşa cum ia-u tratat ei pe intelectuali români şi fosta conducere a României.Ruşine pentru noi poporul român că tolerăm aceste ticăloşii.
  • alina 05 Jan, 2010 12:28 din pacate toti imputitii de securisti si comunisti notorii s-au imbogatit dupa 89 si au distrus tot statul roman dupa politica kgb-ista !RUSINE la tot psd-ul.
  • surmelis argentina pusa 29 Nov, 2009 21:39 Nu inteleg, de ce este invinuit de atata COMUNNISM d-l ION ILIESCU daca a fost indepartat de politica comunista ??? Se pare ca si ADRIAN NASTASE a avut o educatie aleasa. Din ce familie provine si cine au fost parintii lui IONEL CHIRITA ,nascut in satul GIURGENI de Ialomita ??? LIBERAL din 1996.