Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 14 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 76% dintre participanții la sondaj consideră că autoritățile nu se implică suficient pentru a pentru a minimiza efectele fenomenelor meteo

ro

13 Oct, 2024 17:00 366 Marime text
Sursa foto: Facebook/ IGSU



Dobrogea, ca și restul țării a fost măturată de ploi torențiale, în ultima vreme, care au produs pagube încă greu de cuantificat. Sudul litoralului a fost serios impactat de efectele căderilor masive de apă, unde imaginile cu plajele devastate au devenit virale.
 
Este firesc să plouă toamna, însă cu toții putem observa că traversăm perioada unor schimbări climatice majore la nivel planetar, iar zona țării noastre nu face excepție. Furtunile însoțite de averse ce capătă caracter torrential sunt tot mai frecvente.
 
Peisajul stradal în această perioadă la Constanța este presărat cu „lacuri” produse în urma inundațiilor de care cu greu scăpăm chiar și la câteva zile distanță după ploi. Vremea nu o putem schimba, însă ceea ce se poate face este ca autoritățile să prevină efectele ei și să minimizeze pagubele de oricare natură ar fi ele.
 
 
În acest context, ZIUA de Constanța a lansat un sondaj de opinie cu  întrebarea: Considerați că autoritățile se implică suficient pentru a minimiza efectele fenomenelor meteo ?
 

Sondajul de opinie s-a derulat pentru o perioadă de o săptămână, iar rezultatul a arătat că 76% dintre repondenți afirmă că autoritățile nu se implică suficient pentru a minimiza efectele fenomenelor meteo, 14% au dat un răspuns afirmativ, iar un procentaj de 10% spune că acestea o fac într-o oarecare măsură.
 
La acest sondaj a participat un total de 156 persoane.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse p ublice deschise.
 


 
 
 
 
 Citește și
Sondaj de opinieConsiderați că autoritățile se implică suficient pentru a minimiza efectele fenomenelor meteo ?

 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii