Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Considerați că tinerii au un rol important în alegerile parlamentare și prezidențiale de anul acesta din România?

ro

27 Oct, 2024 17:00 330 Marime text
Sursa foto: Pexels

În fiecare ciclu electoral, prezența la vot a tinerilor este una dintre temele centrale ale dezbaterilor politice. Tinerii au potențialul de a aduce o perspectivă nouă, progresistă și energică asupra direcției țării. Cu toate acestea, prezența lor la urne a fost deseori mai scăzută în comparație cu alte grupe de vârstă, fie din lipsă de interes, fie din lipsa unei încrederi reale în procesul electoral. În contextul actual, implicarea lor devine esențială, mai ales într-o perioadă în care România se confruntă cu provocări socio-economice și de mediu importante, iar implicarea noii generații poate influența semnificativ viitorul pe termen lung.
 
În acest context, ZIUA de Constanța lansează un sondaj de opinie cu următoarea întrebare:
 


 
Totodată, așteptăm răspunsurile și comentariile dumneavoastră inclusiv pe pagina noastră de Facebook ZIUA de Constanța, cu respectarea unui limbaj decent și a temei propuse.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:
Sondaj de opinie: Veți participa la petrecerea de Halloween organizată de Primăria Constanța?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii