Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:19 29 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Fotbalistele de la Farul Constanța se vor impune și mai clar pe plan intern în sezonul 2024/2025, cred 72% dintre respondenți

ro

29 Sep, 2024 17:00 188 Marime text
Farul Constanța, în cursă pentru două trofee. Sursa foto: Farul Constanța
 
  • Campioana României are ca obiectiv câștigarea ambelor trofee interne.
 
Echipa feminină de fotbal Farul Constanța, campioana en-titre a României, și-a propus să ridice ștacheta performanței în sezonul 2024/2025, având obiectivul de a face o figură cât mai frumoasă în cupele europene și de a triumfa în ambele competiții interne, Superliga și Cupa României.
 
Fotbalistele de pe litoral au evoluat, fiind debutante, în UEFA Women's Champions League, în care au totalizat, în grupa preliminară de la Ovidiu, o victorie și o înfrângere, nereușind să ajungă în etapa următoare, play-off-ul (ultima fază înainte de grupe). 
 
În campionat, Farul a pornit în cursa de apărare a trofeului. În plus, față de ediția trecută, în care a părăsit Cupa României din faza grupelor, campioana României are ca obiectiv să-și treacă în palmares în sezonul de față și acest trofeu.
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța a lansat sondajul de opinie cu întrebarea „Credeți că, în sezonul 2024/2025, fotbalistele de la Farul Constanța se vor impune și mai clar pe plan intern?ׅ“, iar astăzi, 29 septembrie 2024, la închiderea sondajului, 72% dintre respondent au răspuns „Da“ , iar pentru „Nu“ au optat numai 28%.
 
PRECIZĂRI
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.    
 
Citește și:
 
Sondaj de opinie
Credeți că, în sezonul 2024/2025, fotbalistele de la Farul Constanța se vor impune și mai clar pe plan intern?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii