Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaje de opinie 40% dintre participanții la sondaj preferă destinațiile de munte pentru petrecerea vacanței de vară!

ro

07 Jul, 2024 17:00 170 Marime text
  • Vara este perioada vacanțelor, fie împreună cu familia, fie cu prietenii, desprinderile de cotidianul tumulos reprezintă cele mai frumoase cadouri pe care ni le putem face
  • Citybreak-uri, vacanțe la plajă sau la munte, călătorii de lux, pentru exploararea istoriei sau a deliciilor culinare sau de ce nu, o călătorie de regăsire spirituală, toate fac parte din preferințele noastre
  • ZIUA de Constanța a derulat timp de o săptămână sondajul de opinie cu următoarea întrebare: „Care sunt destinațiile preferate pentru a petrece vacanța de vară?”
  • 40% dintre cei care au participat la sondaj au răspuns că destinația preferată este muntele, 24% preferă să stea acasă alături de familie, 16% vor merge în vacanță la mare în România sau în străinătate iar 11% vor alege pentru vacanța de vară o destinație exotică
 

Vara este perioada vacanțelor, fie împreună cu familia, fie cu prietenii, desprinderile de cotidianul tumulos reprezintă cele mai frumoase cadouri pe care ni le putem face.

O dată stabilită destinația, mijlocul de călătorie și bugetul nu ne mai rămâne decât să ne relaxăm și să ne bucurăm de locurile alese.

Citybreak-uri, vacanțe la plajă sau la munte, călătorii de lux, pentru exploararea istoriei sau a deliciilor culinare sau de ce nu, o călătorie de regăsire spirituală, toate fac parte din preferințele noastre.

Fiecare loc are aparte arome, culturi și tradiții, toate așteptând să fie explorate.

În acest context, ZIUA de Constanța a derulat timp de o săptămână sondajul de opinie cu următoarea întrebare: „Care sunt destinațiile preferate pentru a petrece vacanța de vară?”

Peste 200 de cititori au participat la sondaj. 40% au răspuns că destinația preferată este muntele, 24% preferă să stea acasă alături de familie, 16% vor merge în vacanță la mare în România sau în străinătate iar 11% vor alege pentru vacanța de vară o destinație exotică. 9% dintre participanții la sondaj nu s-au hotărât încă cu privire la destinația de vacanță pentru această vară sau nu au dorit să răspundă.




 


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Sondaje de opinie Care sunt destinațiile preferate pentru a petrece vacanța de vară?
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii