Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constantin Racu, citat marți la DNA Constanța

ro

09 Feb, 2015 21:45 2773 Marime text
Constantin Racu, fost director al Direcţiei Administraţie Publică din cadrul Primăriei municipiului Constanța este citat mâine la Serviciul teritorial al DNA Constanța.
 
Informația, aflată din surse judiciare, este foarte posibil să aibă legătură cu ultimul dosar al lui Radu Ştefan Mazăre, edilul-şef al municipiului, cercetat pentru abuz în serviciu, deoarece nu ar fi dispus suspendarea din funcţiile publice pe care le deţineau în cadrul Primăriei Constanţa patru persoane, judecate alături de el în celebrul Dosar al Retrocedărilor din Constanţa. Una dintre persoane este Constantin Racu.
 
În urmă cu exact un an, în februarie 2014, Constantin Racu a demisionat din funcţia de director al Direcţiei Administraţie Publică Locală din cadrul Primăriei municipiului Constanţa. De atunci, Racu a devenit consilierul personal al primarului Radu Mazăre, funcţie pe care, cu ani în urmă, a ocupat-o şi fostul secretar de stat Valentin Răducu Preda. 

Citește și CINE L-A READUS PE RADU MAZĂRE ÎN VIZORUL DNA. TOTUL DESPRE ANGAJAŢII PE CARE PRIMARUL CONSTANŢEI NU I-A SUSPENDAT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii