Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:18 22 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Preșcolarii și elevii din comuna Pantelimon vor primi sandwichuri și fructe (DOCUMENT)

ro

22 Aug, 2024 11:02 191 Marime text
Elevi care iau masa. Sursa foto - freepik.com
  • Contractul „Servicii de catering pentru preșcolarii și elevii din cadrul instituțiilor de învățământ din Comună“ a fost atribuit de Primăria comunei Pantelimon societății Elegance Ballroom Concept SRL.
  • Valoarea contractului atribuit pe data de 20 august, prin negociere directă, este de 232.900 lei.
 
Primăria comunei Pantelimon anunță pe SEAP numele agentului economic care va presa servicii de catering pentru preșcolarii și elevii din cadrul instituțiilor de învățământ.
 
Potrivit contrcatului publicat pe SEAP, firma care și-a adjudecat contractul „Servicii de catering pentru preșcolarii și elevii din cadrul instituțiilor de învățământ din Comună“ este Elegance Ballroom Concept SRL. Valoarea contractului atribuit pe data de 20 august, prin negociere directă, este de 232.900 lei.
 
Obiectul achiziţiei îl constituie pregătirea, prepararea şi livrarea zilnică a suportului alimentar tip sandwich, inclusiv fruct- pentru preșcolari și elevii din comuna Pantelimon. Numărul estimat de portii până la 31.12.202 -  17.000 porții.

Valoarea maximă / beneficiar este de 15 lei inclusiv TVA/suport alimentar - tip sandwich și fruct, valoare ce cuprinde preţul produselor, cheltuielile de transport, de distribuţie şi de depozitare a acestora pana la livrare.

În fiecare săptămână se vor prezenta 5 variante de sandwichuri pentru următoarea săptămână de livrare, variante ce trebuie să fie aprobate de către beneficiar. Variantele de meniu vor fi întocmite astfel încât, pe parcursul unei săptămâni, să nu se furnizeze acelasi tip de sandwich. La sandwich se adaugă un fruct (portocală/pară/piersică/eaisă/măr sau echivalent). Fructele trebuie să fie sănătoase, fără urme de atacuri provocate de boli și/sau dăunători.

Produsele furnizate trebuie să respecte prevederile Legii nr. 123/2008 pentru o alimentaţie sănătoasă în unităţile de învăţământ preuniversitar şi ale Ordinului ministrului sănătăţii publice nr. 1.563/2008 pentru aprobarea Listei alimentelor nerecomandate preşcolarilor și școlarilor și a principiilor care stau la baza unei alimentaţii sănătoase pentru copii şi adolescenţi.
 
Produsele furnizate trebuie să provină din unităţi înregistrate/autorizate sanitar-veterinar şi pentru siguranța alimentelor aflate pe teritoriul României şi se distribuie sub formă ambalată, cu respectarea prevederilor legale în vigoare, referitoare la condiţiile sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor, la condiţiile igienico-sanitare şi la etichetare, conform prevederilor pct. 8 din anexa nr. 2 la HG 24/2024, fiind transportate numai cu mijloace de transport autorizate/înregistrate sanitar-veterinar şi pentru siguranța alimentelor.
 
Pentru respectarea principiilor de hrană sănătoasă produsele alimentare vor fi livrate zilnic din unităţi autorizate/înregistrate sanitar-veterinar şi pentru siguranța alimentelor și vor fi păstrate până la servire în unităţile de învățământ preuniversitar, în condiții igienico-sanitare și de siguranța alimentelor, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare.

Pentru asigurarea condiţiilor igienico-sanitare, produsele care fac obiectul suportului alimentar trebuie însoţite de ustensile sigilate, după caz, pentru unităţile de învăţământ care nu au cantină, care permit consumul în condiţii optime de igienă.

 
Despre Elegance Ballroom Concept SRL
 
Înființată în anul 2021, firma are sediul pe strada Tudor Vladimirescu, Nr. 89, Mihail Kogălniceanu, Județul Constanța și se ocupă de restaurante. Colci Ramona-Maria este asociat și administrator.
 
În anul 2023, firma a declarat o cifră de afaceri de 524.092 lei, 9 angajați și un profit de 49.123 lei. În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
O firmă controlată de un cetățean italian a încasat peste 12 milioane lei de la Primăria Murfatlar (DOCUMENT)

Cumpărări directe. Ascon Proiect 2003 SRL va elabora pentru Primăria Eforie un studiu fezabilitate pentru lucrări de mare complexitate (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii