Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 21 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă controlată de un cetățean italian a încasat peste 12 milioane lei de la Primăria Murfatlar (DOCUMENT)

ro

21 Aug, 2024 11:06 257 Marime text
Primaria Murfatlar - blocuri. Sursa foto: google.maps
  • Contractul „Executarea lucrărilor de reabilitarea termică a blocurilor C1, C4, C5 și C6 din orașul Murfatlar, jud Constanța, arondate Asociației de proprietari nr. 7 «Basarabi»“ a fost atribuit de Primăria Murfatlar firmei Sigeco Tecnis SRL.
  • Contractul atribuit pe data de 5 august are o valoare de 12.781.079,1 lei.
 
Primăria Murfatlar a anunaț pe SEAP numele agentului economic care și-a adjudecat contractul „Executarea lucrărilor de reabilitarea termică a blocurilor C1, C4, C5 și C6 din orașul Murfatlar, județul Constanța, arondate Asociației de proprietari nr. 7 «Basarabi»“.

Contractul atribuit pe data de 5 august firmei Sigeco Tecnis SRL are o valoare de 12.781.079,1 lei.
 
Valoarea totală estimată a acestei investiții, stabilită conform Devizelor Generale întocmite de proiectanţii de specialitate care au elaborat documentaţia la faza  PT aferente celor 4 obiective, si care are drept scop executie lucrari de reabilitare termica pentru cresterea eficientei energetice a blocurilor de locuinte din Orașul Murfatlar, pentru un numar de 4 blocuri, este de 13.088.949,56 lei fără TVA, defalcată după cum urmează:
 
Bloc C1, valoare 3.059.421,68 lei fără TVA,
Bloc C4, valoare 2.781.296,29 lei fără TVA,
Bloc C5, valoare 2.896.496,25 lei fără TVA,
Bloc C6, valoare 4,351,735.34  lei fără TVA.

Realizarea de lucrări de reabilitare energetică a clădirilor rezidentiale multietajate incluse în programul de reabilitare termică, cuprind următoarele tipuri de lucrări:

- Izolarea termică a faţadelor,
- Izolarea termică a planşeelor peste subsoluri, zonelor de intrare şi ghenelor,
- Înlocuire uşi şi ferestre exterioare cu altele, performante energetic,
- Închiderea balcoanelor / logiilor cu tâmplărie performantă,
- Lucrări de instalaţii pentru clădiri,
- Termo-hidroizolare terase,
- Lucrări conexe.
 
 
Despre Sigeco Tecnis SRL
 
 
Conform termene.ro, Sigeco Tecnis SRL a fost fondată în anul 2015, are sediul în Constanța, pe strada Bogdan Vodă nr. 9 și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Conform termene.ro, italianul Merlo Tindaro Carmelo și constănțeanca Oana Mirela Moroșanu sunt asociați cu câte 50% din capitalul social fiecare. Administratorul firmei este Merlo Tindaro Carmelor.
 
Sigeco Tecnis SRL a obținut, prtin negociere directă, 36 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Orasul Harsova, Ministerul Apărări - UM 02192, Comuna 23 August - Județul Constanța, Municipiul Mangalia, Primăria Constanța, Primăria Medgidia, Agenția Națională pentru Locuințe, Primăria Mangalia, Muzeul Național al Marinei Române și altele.

În anul 2023, Sigeco Tecnis SRL a raportat o cifră de afaceri de peste cinci milioane de lei, un profit de peste un milion de lei și 34 de salariați.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
O firmă din Constanța și una din Italia au încasat aproximativ jumătate de milion de euro de la Primăria Murfatlar (DOCUMENT)

New Construct Black Sea SRL va amenaja pista de biciclete din Murfatlar, județul Constanța, pentru peste 1,3 milioane lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii