Restaurantul din zona Far din Constanța, închis de CJPC Constanța din cauza neregulilor, a fost redeschis. Cum arată acum (galerie foto)
Restaurantul din zona Far din Constanța, închis de CJPC Constanța din cauza neregulilor, a fost redeschis. Cum
13 Jun, 2018 12:57
ZIUA de Constanta
5053
Marime text
Comisarii CJPC Constanța au efectuat în data de 21 mai 2018 un control la restaurantul La Tamara situat în zona Far din Constanța. din cauza neregulilor constatate s-a dispus închiderea restaurantului până la remedierea problemelor.
Potrivit CJPC Constanța, acum restaurantul a fost redeschis după ce s-a constatat că au fost remediate neregulile.
Potrivit comisarului șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu la data controlului au fost constatate următoarele nereguli:
- nu este cantar omologat si verificat
- conditii de depozitare nerespectate:
-> ketchup 15 kg ( 22g in loc de 4 - 8g)
-> carne preparata 4 kg ( 22g, in loc de 65g)
-> legume ( varza 19 - 21g )
- produse in proceduri nesigure:
-> nu este masa calda pentru preparate culinare, acestea se reincalzesc la momentul onorarii comenzii
-> vase din plastic nealimentar
-> ustensile si spatii de depozitare neigenizate
-> recipiente borcane pt depozitare sos se refolosesc dupa spalare
-> 2 chiuvete: int.una se spala vase, iar in cealalata ouale, legumele, carnea
-> nu exista chiuveta cu actionare la picior
-> pe acelasi blat intra materii prime si iese produsul finit, intra vesela
-> fara elemen de identificare: carne tocata; carne porc; coste pulpa; pui dezosat; congelate 10 kg; cascaval 300gr; castraveti murati3kg; maioneza 1kg; carne condimentata 2kg
Sursa foto: Facebook/ANPC CJPC Constanța
Citește și:
Control al comisarilor CJPC Constanța la un restaurant din Constanța. Incredibil în ce condiții era pregătită mâncarea (galerie foto+video)
Potrivit CJPC Constanța, acum restaurantul a fost redeschis după ce s-a constatat că au fost remediate neregulile.
Potrivit comisarului șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu la data controlului au fost constatate următoarele nereguli:
- nu este cantar omologat si verificat
- conditii de depozitare nerespectate:
-> ketchup 15 kg ( 22g in loc de 4 - 8g)
-> carne preparata 4 kg ( 22g, in loc de 65g)
-> legume ( varza 19 - 21g )
- produse in proceduri nesigure:
-> nu este masa calda pentru preparate culinare, acestea se reincalzesc la momentul onorarii comenzii
-> vase din plastic nealimentar
-> ustensile si spatii de depozitare neigenizate
-> recipiente borcane pt depozitare sos se refolosesc dupa spalare
-> 2 chiuvete: int.una se spala vase, iar in cealalata ouale, legumele, carnea
-> nu exista chiuveta cu actionare la picior
-> pe acelasi blat intra materii prime si iese produsul finit, intra vesela
-> fara elemen de identificare: carne tocata; carne porc; coste pulpa; pui dezosat; congelate 10 kg; cascaval 300gr; castraveti murati3kg; maioneza 1kg; carne condimentata 2kg
Sursa foto: Facebook/ANPC CJPC Constanța
Citește și:
Control al comisarilor CJPC Constanța la un restaurant din Constanța. Incredibil în ce condiții era pregătită mâncarea (galerie foto+video)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii