Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
21:40 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ecler cu crustă craqueline şi cremă caramel

ro

30 Mar, 2017 10:32 4676 Marime text



De Paşte trebuie sa fim rasfatate! Eclere cu crustă craqueline şi cremă caramel. Crusta crocanta da o textura deosebita acestui ecler.  Merita sa-l incercati macar o data!

Vă mai recomand şi Prăjitură Linzer cu nucă

Crusta craqueline

Am pregatit crusta craqueline cu cacao si crusta colorata.

Crusta craqueline cu cacao

Ingrediente

  • 25 grame unt
  • 20 grame zahar
  • 15 grame faina
  • 5 grame cacao

Crusta craqueline colorata

Ingrediente

  • 25 grame unt
  • 20 grame zahar
  • 20 grame faina
  • Putin colorant

Aluatul de choux

Ingrediente

  • 65 grame faina
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/4 lingurita de sare
  • 60 grame unt taiat cubulete
  • 120 ml apa
  • 2 oua mari usor batute

Crema ganache caramel

Ingrediente

  • 75 grame zahar
  • 150 grame ciocolata alba
  • 200 grame smantana lichida 30% grasime

Modul de preparare îl puteţi găsi pe alinacuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii