Ecler cu crustă craqueline şi cremă caramel
Ecler cu crustă craqueline şi cremă caramel
30 Mar, 2017 10:32
ZIUA de Constanta
4713
Marime text


De Paşte trebuie sa fim rasfatate! Eclere cu crustă craqueline şi cremă caramel. Crusta crocanta da o textura deosebita acestui ecler. Merita sa-l incercati macar o data!
Vă mai recomand şi Prăjitură Linzer cu nucă
Crusta craqueline
Am pregatit crusta craqueline cu cacao si crusta colorata.
Crusta craqueline cu cacao
Ingrediente
- 25 grame unt
- 20 grame zahar
- 15 grame faina
- 5 grame cacao
Crusta craqueline colorata
Ingrediente
- 25 grame unt
- 20 grame zahar
- 20 grame faina
- Putin colorant

Aluatul de choux
Ingrediente
- 65 grame faina
- 1/2 lingurita zahar
- 1/4 lingurita de sare
- 60 grame unt taiat cubulete
- 120 ml apa
- 2 oua mari usor batute
Crema ganache caramel
Ingrediente
- 75 grame zahar
- 150 grame ciocolata alba
- 200 grame smantana lichida 30% grasime
Modul de preparare îl puteţi găsi pe alinacuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii