Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
12:18 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

e-retete.ro Eclere cu brânză

ro

12 May, 2015 00:00 2835 Marime text


Mai putin celebre decat surorile dulci, choux a la creme, aceste eclere cu branza (gougeres) sunt foarte bune servite ca aperitiv, mai ales daca le umpleti cu o crema de branza sau pate de ficat. Eu le-am servit simple, ca snack langa berea rece pe care mai nou o beau in fiecare zi.

Ingrediente Bucati: 30

110 ml apa
60 gr unt
1/2 lingurita sare
75 gr faina
2 lingurite rase mustar
2 oua
50 gr branza (am folosit 40 gr cheddar + 10 gr parmezan)


Reţeta completă o puteţi găsi pe e-retete.ro

Din aceeaşi categorie
Eclere de ciocolata cu crema de ananas
Eclere
Eclere cu frisca si glazura de ciocolata

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii