Ecleruri cu cremă de căpșuni și glazură de ciocolată albă
Ecleruri cu cremă de căpșuni și glazură de ciocolată albă
07 May, 2017 08:41
ZIUA de Constanta
3763
Marime text
Desi muncim un pic mai mult decat am munci sa ne deplasam pana la cofetarie, vom avea satisfactia ca folosim doar ingredientele alese de noi si ca servim familia cu un delicios desert preparat de mainile noastre. Astăzi vă prezint savuroasele ecleruri cu cremă de căpșuni și glazură de ciocolată albă.
Ingredientele pentru eclerurile cu cremă de căpșuni și glazură de ciocolată albă
Ingrediente pentru aluatul de choux
- 65 g faina,
- 1/2 lingurita de zahar,
- 1/2 lingurita sare,
- 60 g unt taiat bucatele – (82% grăsime, eu folosesc acest unt),
- 120 ml apa,
- 2 oua mari usor batute
Ingrediente crema patiserie cu capsuni si frisca
150 ml lapte,vanilie,
2 galbenusuri,
50 g zahar,
10 g faina,
10 g amidon de porumb (Gustin),
200 ml frisca lichida, (foarte buna aceasta)
150 g capsuni,
2 foi de gelatina.
Modul de preparare îl puteți găsi pe alinacuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii