Musaka cu piure şi carne de curcan
Musaka cu piure şi carne de curcan
02 Apr, 2017 08:26
ZIUA de Constanta
3321
Marime text



La felul doi va propun o reteta gustoasa de musaka cu piure si carne de curcan.
Pentru desert vă recomand Ecler cu crustă craqueline şi cremă caramel
Ingrediente si preparare piure
- 9 cartofi medii
- Lapte
- Unt
- Sare

Ingrediente tocatura
- 1 kg carne tocata de curcan sau ce carne doriti sa folositi
- 3-4 linguri ulei de floarea soarelui
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 legatura de patrunjel
- 2 linguri pasta de tomate sau 150 ml suc de rosii
- 150 ml apa
- Sare
- Piper
- Cimbru uscat (aproximativ 1 lingurita)
Modul de preparare: Musaka cu piure si carne de curcan
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii