Paste gratinate cu ton și mozzarella
Paste gratinate cu ton și mozzarella
04 May, 2017 07:54
ZIUA de Constanta
3547
Marime text
Pastele gratinate cu ton si mozzarella sunt preferatele noastre. Este o mancare consistenta, delicioasa, perfecta pentru zilele in care dorim sa ne bucuram in liniste, alaturi de cei dragi, de un pranz savuros. Ingredientele de baza sunt pastele, puteti alege orice format scurt de paste doriti, sosul besamel si, desigur, tonul file in suc propriu Lotka, marca de produse premium despre care va povesteam in reteta de dovlecei umpluti cu ton si parmezan. Din gama de produse Lotka fac parte tonul si macroul, in diverse sosuri si ambalaje si la gramaje diferite. Produsele Lotka se adreseaza celor care pun accentul pe o nutritie sanatoasa si echilibrata.
Paste gratinate cu ton si mozzarella (2-4 persoane)
-
Sos besamel pentru paste gratinate cu ton – Ingrediente
- 300 ml lapte
- 30 g unt
- 30 g faina
- sare
- piper
-
Paste gratinate cu ton si mozzarella – Ingrediente
- sos besamel
- 1 conseva ton file Lotka in suc propriu (200 g)
- 200 g paste format scurt (penne, fusilli etc)
- 1 dovlecel zucchini mediu
- 2 linguri ulei de masline
- 1 catel usturoi
- 50-60 g boabe de porumb conservat
- 50 g prosciutto cotto (optional)
- 50 g parmezan ras
- 200 g mozzarella
- sare
- piper
- unt pentru uns forma
Modul de preparare îl puteți găsi pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii