Plăcinte rufoase… ca în Bucovina
Plăcinte rufoase… ca în Bucovina
20 May, 2017 08:17
20 May, 2017 08:17
20 May, 2017 08:17
ZIUA de Constanta
3570
Marime text
![](/static/www_v2/img/logo.jpg)
![](images/stories/2017/05/20/plrufoase-015.jpg)
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2017/05/20/plrufoase-015.jpg)
Placinte rufoase (aluat in foi) cu umplutura de branza, ceapa verde si marar (ca in Basarabia). Se topesc in gura…..extrem de fragede
Ingrediente
- 3 linguri de smantana
- 3 linguri de untura curata de porc
- 3 lingurite de otet alb de masa
- 3 linguri de apa
- 3 galbenusuri si UN OU
- 3 pahare pline de faina (masura de 250 ml)
- o lingurita rasa de sare
![](https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/2017/05/20/plrufoase-017.jpg)
Pentru ungerea aluatului:
- 1 pahar de faina
- 1 pahar de untura sau
- 200 grame de unt 82% grasime sau margarina
Modul de prepare îl puteți găsi pe alinacuisine.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii