Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
03:43 26 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Quiche cu ciuperci

ro

20 Sep, 2016 13:41 3137 Marime text



Quiche este o tarta sarata delicioasa, tipica bucatariei franceze. Printre ingredientele de baza pe care le gasim intr-un quiche, se numara ouale, smantana si aluatul brisée. Putem adauga in umplutura diverse legume (ciuperci, praz, ceapa, spanac), bacon, carne de pui sau curcan, cascaval. Este o tarta sarata foarte simplu de facut si desi putem achizitiona din comert aluatul brisée, va recomand sa il faceti acasa pentru ca modul de preparare nu este deloc complicat.

Ingrediente – Quiche cu ciuperci (forma 24 cm ø)

Aluat Brisée

  • 250 g faina
  • 90 g unt
  • 70 ml apa rece
  • 1 lingurita sare

Umplutura Quiche

  • 125 g ciuperci champignon
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 g bacon
  • 50 g mazare fiarta
  • 1 salota/1 ceapa mica
  • 30 ml vin alb demisec
  • 3 oua
  • 100 ml smantana
  • 60 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita pesmet
Modul de preparare îl puteţi găsi pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii