Rulada de omleta cu dovlecei si morcovi
Rulada de omleta cu dovlecei si morcovi
03 Sep, 2016 08:15
ZIUA de Constanta
5794
Marime text



Rulada mea de omleta cu dovlecei a fost umpluta cu o crema de ton, dar se poate umple cu o branza cremoasa si cateva feliute foarte subtiri de prosciutto cotto, sunca, ciuperci sotate, somon afumat etc.
Rulada de omleta cu dovlecei si morcovi – Ingrediente (forma 20×30 cm)
- 400 g dovlecei rasi
- 100 g morcov ras
- 5 oua medii
- 50 g parmezan ras
- 1 lingura plina patrunjel tocat
- 1 lingura rasa chives tocat
- sare
- piper
Crema de ton – Ingrediente
- 250 g ton in suc propriu
- 200 g creme fraiche/ricotta
- 50 g unt
- 1 lingurita chives tocat
- sare
- 1-2 lingurite suc de lamaie
Modul de preparare îl puteți găsi pe LauraAdamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii