Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
19:34 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Savarine

ro

26 May, 2017 08:29 3548 Marime text


Savarina este una dintre prajiturile preferate ale copilariei mele. Zilele acestea am avut un pic mai mult timp, asa ca am trecut la treaba!

Aluat Savarine
Ingrediente

  • 250 grame faina 000
  • 10 grame drojdie proaspata sau 4 grame drojdie uscata
  • 100 ml lapte caldut
  • 3 oua
  • 75 grame unt topit
  • 1 lingura zahar
  • Un praf de sare
  • Unt pentru uns formele

Siropul
Ingrediente

  • 500 ml apa
  • 250 grame zahar
  • Coaja razuita de la o lamaie
  • 3-4 linguri rom (depinde cat de bun este).

Modul de preparare îl puteţi găsi pe alinacuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii